Εισητήρια - Travelfest

Εισιτήρια

 

Το TravelFest το 2021 αλλάζει μορφή και γίνεται online! Το concept πλέον θα περιλαμβάνει τις δύο ακόλουθες δράσεις κάθε μήνα:

1. Μία παρουσίαση που θα μεταδίδεται ζωντανά σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα μέσω του group του φεστιβάλ στο facebook, άλλα και on demand στην πλατφόρμα Vimeo. Μέσω της παρουσίασης ο εκάστοτε ταξιδευτής θα αφηγείται την εμπειρία του, πλαισιωμένη με οπτικοακουστικό υλικό. Μετά την ολοκλήρωση της κάθε παρουσίασης το κοινό θα μπορεί μέσω Zoom να συνομιλήσει μαζί του για να καλύψει απορίες που πιθανότατα θα έχουνε προκύψει.

2. Η δεύτερη δράση είναι μία ακόμα live συνάντηση μέσω Zoom, η οποία θα έχει συγκεκριμένο θέμα συζήτησης και συντονιστές ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία επάνω σε αυτό το θέμα.

Κόστος συμμετοχής:

7€ το άτομο / μήνα
– Συμμετοχή στις δύο δράσεις του φεστιβάλ

10,00€ το άτομο / μήνα
– Συμμετοχή στις δράσεις του φεστιβάλ,
– Συμμετοχή σε κλήρωση δώρων από τους χορηγούς,
– Συμμετοχή στην κλήρωση ενός δωρεάν διήμερου σε κάποιο ξενοδοχείο ανά την Ελλάδα (1 κλήρωση / μήνα),
– Συμμετοχή σε κλήρωση για ένα δωρεάν ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να γυρίσετε μαζί με τον Μάνο ένα επεισόδιο για το Tripment (1 κλήρωση την περίοδο Φεβ – Ιούν).

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει παρακάτω είτε μεμονωμένα, είτε ως seasonal ticket για όλη την περίοδο με κάποια επιπλέον έκπτωση. Η πληρωμή γίνεται μέσω της Everypay*. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email για τη διαδικασία συμμετοχής. Το όνομα που θα δηλώσετε κατά την αγορά του εισιτηρίου, είναι αυτό που θα πρέπει να δηλώσετε και όταν εισέρχεστε στις συναντήσεις στο zoom.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ: Πρόγραμμα Ιανουάριος – Ιούνιος 2021

Τα ξενοδοχεία και τα δώρα που συμμετέχουν στην κλήρωση μπορείτε να τα δείτε εδώ: Κληρώσεις

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής / χρήσης στο φεστιβάλ.

* Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

κάρτες που αποδεχόμαστε

Tickets

Tickets are no longer available.